Публикувано на: пн, юни 8th, 2015

Лечков скача в битката за кметския стол на Сливен!

В управлението на втория кабинет на Бойко Борисов има двуличие и лицемерие. Това каза бившият кмет на Сливен Йордан Лечков в ефира на БТВ.

Той обяви, че ще се кандидатира отново на местния вот през есента.

На въпрос дали ще бъде подкрепен от ГЕРБ и този път, Лечков коментира: „Аз подкрепих ГЕРБ миналия път не те мен. Много бензин съм изхабил за създаването на тази партия. Капсулират се като влязат във властта”.

Бившият футболист разкритикува властта с липсата на изпълнени обещания, като заяви, че нямаме една цяла построена магистрала: „Реформите се правят отдолу нагоре. Аз години наред говоря за финансова децентрализация”. Според него целта на сегашното управление е да издържи още година-две: „Роби сме на няколко икономически групировки. Ако ни позволят да дишаме, ще дишаме. Те са ясни, защо аз трябва да ги казвам”.

Лечков призова дронът на БТВ да облети и имотите на премиера и прокурорите, за себе си нямал притеснения. „Защо да се срамувам, че съм си дал всичките пари тук”, попита той. На въпрос дали вече има яснота кой ще го подкрепи на местните избори, Лечков отговори: „Очаквам всичко, всичко е възможно. Все още нямам предложения, имаме разговори”.

Коментари

Автор